Perfect 4# – Een weekje zonder …

Misse Pixie bedacht voor de perfect blogchallenge het thema 'een weekje zonder …'
Daar moest ik toch even over nadenken. Ik snoep weinig tot niet, drink zelden zo een latte, heb twee jaar geleden beslist om geen druppel cola meer te drinken en dat hou ik nog steeds vol … Ik drink alleen op zaterdagavond een glas alcohol met de man. Dus eet – en drinkgewijs zat er niet direct een challenge in. Een week vroeg slapen zou een veel groter uitdaging zijn. Alleen had ik mijn uitstelgedrag van de vorige week nog niet tot een goed einde gebracht.
Tussen de pasta en het slaatje besliste ik om nog een weekje verder te klussen.

  • Dat verduisteringsgordijn waar alles vorige week om te doen was, hangt er. Weliswaar in de slaapkamer van de zoon. In onze slaapkamer bleek het technisch onmogelijk. Alle chance dat de afmetingen in de kamer van de zoon dezelfde zijn.
  • De kamer van de oudste dochter is af. Maandag kreeg die een laatste verflaag, donderdag kochten we een bureautje en rommelkast en vandaag werd alles op zijn plaats gezet (met dank aan de zoon).
  • De trap werd aangepakt. De tapijten (wat stonken die) eraf getrokken, de foute verf erop gesmeerd, er weer afgehaald waarna de nieuwe verf met een fijne penseelstreek werd aangebracht. Hoewel de trap ondertussen drie lagen kreeg, is ze nog niet helemaal af. Over drie weken zijn de kinderen enkele nachten het huis uit. Dan volgt een vierde laag. Misschien doe ik er nog een laag stevige bootlak tegen beschadigingen op.

Niet slecht, al zeg ik het zelf.

Deze week ga ik even rusten. Challenge 5 die aanzet tot productiviteit sla ik over. Dat heb ik na al dat klussen wel verdiend.

Tot gauw!

Veel liefs

GewoonElke

Advertenties

5 gedachtes over “Perfect 4# – Een weekje zonder …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s