40 dagen bloggen – de balans

Hoewel de 40 dagen bloggen nog niet helemaal voorbij zijn, maak ik nu al ‘de afrekening’. Het belooft een druk paasweekend te worden. Dus wellicht schiet het bloggen er een beetje bij in.

In totaal schreef ik 43 berichten (inclusief dit bericht). Niet slecht zou ik denken. Ondanks het feit dat ik het bijzonder leuk vond, hou ik dit tempo niet vol. Ik ben eraan begonnen voor een eindige periode.
Het vinden van onderwerpen was nooit een probleem. Kathleen (van de Verbeelding), de moeder van dit project, had voor haar ‘kuikentjes’ een lijst met ideeën doorgestuurd. Daar heb ik slechts zelden uitgepuurd. Wat niet wil zeggen dat het werk van Kathleen verloren is. De volgende maanden kan ik er ideetjes uithalen.
De blogberichten werden door een schare trouwe fans gelezen. Heel fijn om de reacties te lezen en de statistieken te zien stijgen.
De familieberichten met een tikkeltje drama werden het liefst gelezen. De iets ernstigere berichten over o.a. de economische groei werden vakkundig genegeerd. De weekberichtjes werden massaler gelezen dan de weekendberichten. Mijn lezers houden duidelijk van rustige, offline-weekends. Gelijk hebben jullie!!

Vanaf nu wordt het hier weer wat stiller. Het laatste trimester start over drie dagen. De vakantie is bijna voorbij. Vanaf dan gaat iedereen ten huize GewoonElke naar school. Ook ons kleintje zet de grote stap. De examenperiode komt eraan, zowel op het werk als aan de VUB. Stof genoeg om over te schrijven, alleen wordt de tijd wat schaarser.

Hoe het ook zij, ik vond het geweldig om hier elke dag te komen schrijven. Wie weet, doe ik dat nog wel eens.

Tot gauw.

Veel liefs.

GewoonElke

6 gedachtes over “40 dagen bloggen – de balans

  1. Lieve Battel zegt:

    Elke, jouw blogs zijn heel vlot geschreven en nodigen mij dan ook iedere keer uit om ze direct te gelezen. Je bent echt een boeiende schrijfster. Ik je dagelijks verhaal missen.
    Ken

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s