Voor mijn eigen gemak?

Geregeld doe ik een Collect&Go. Vanachter mijn computer bestel ik mijn boodschappen. De volgende dag al kan ik alles aan het afhaalpunt ophalen. Ik betaal hiervoor € 5,50  extra. Al win ik die terug door het vermijden van impulskopen. Al moet ik toegeven dat Jef Colruyt toch zijn best doet om mij te verleiden met interessante online-deals.

Dinsdag plaatste ik nog snel mijn bestelling voor donderdag. Na drie dagen zee kon ik de boodschappen oppikken en zouden wij weer voor een tiental dagen verder kunnen. Dat was het plan. Het invoeren van mijn bestelling was pas definitief na een uur of vijf. Om de haverklap werd ik gestoord. Niet meteen een probleem. De app onthoudt wat ik wil. Alleen is dit niet bevorderlijk voor het concentratievermogen. Zo bestelde ik 1 kg limoenen in plaats van die ene limoen die ik voor mijn kippengerecht met verse munt nodig heb. Nu zit ik met 13 limoenen. FB, uw vriend, helpt mij bij het bedenken van manieren om het hele boeltje weg te werken voor het verrottingsproces start.

Een ezel … de rest ken je wel… Helaas, is dit niet de eerste keer. Ooit zat ik met 6 x 6 stukken zeep, 4 kg hespenworst, een bulk aan wc-rollen … En nog heb ik mijn lesje niet geleerd. De volgende keer misschien beter wachten tot die vier heerlijk liggen te slapen, de deurbel uitschakelen, de telefoon van de haak nemen en de tv uitzetten voor ik mijn boodschappenbestelling plaats …

Tot morgen.

Veel liefs.

GewoonElke

Advertenties

10 gedachtes over “Voor mijn eigen gemak?

  • gewoonelke zegt:

   Limonade, dat zien ze hier wel zitten.
   Dat winkelen op zich vind ik soms leuk. Alleen vind ik winkelen met de vier kinderen wel eens net dat tikkeltje te veel gevraagd. Al doe ik dat toch ook geregeld. Twee in de kar en twee helpers met duidelijke richtlijnen … Het is vooral een gemakkelijkheidsoplossing.

   Like

 1. moneysavingz zegt:

  Ik heb nog nooit een collect & go gedaan. Klinkt wel heel verleidelijk. Lekker gemakkelijk en snel. In de supermarkt vergeet ik vaak toch nog weer dingen of koop ik extra. Misschien is dat probleem opgelost met collect & go. Ik ga er zeker over nadenken!

  Like

 2. Lize zegt:

  Het is gemakkelijk maar je moet er dus wel je aandacht bijhouden 🙂 Zeep en WC-rollen vervallen niet maar bij limoenen ligt dat iets lastiger. Hopelijk vind je iets wat je er mee kan maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s