Camping GewoonElke

Het is heel stil op deze blog. De vakantie zit daar voor iets tussen. Dat had je vast al begrepen. Vakantie dat is hard werken met vier kinderen (en een man) in huis. Elke dag topentertainment, 101 plannen om het huis te reorganiseren, een (meestal vruchteloze) poging om het hoofd leeg te maken …

Wat het topentertainment betreft kan ik gelukkig op ‘hulp’ rekenen. Zo kwam oma de afgelopen dagen op bezoek, logeert tonton hier even en is ons huis met bijhorende tuin van donderdagavond tot zaterdagochtend  in een luxe-camping omgetoverd.

Het zit zo; zus 1 met aanhang (één lief en twee kinderen) fietsen door het Vlaamse land. Vanuit hun thuishaven fietsen ze richting Antwerpen, doorkruisen ze een stukje Limburg om daarna door Vlaams-Brabant te rijden. De route leidt hen langs ons ‘pittoreske’ dorpje.

Het is even wennen als nieuwbakken campinguitbaters. Onverwachte probleempjes duiken op. Zo is er een tentstok die zijn beste tijd heeft gehad. De oplossing is een bezoekje aan de decatlon. Dit kan pas morgen. Dus moet het beddenplan grondig door elkaar geschud worden. Slechts één kind verteert dit minder goed. Al had dit meer met het ‘ik ben al groot en ik wil niet met de kleintjes naar bed’ – syndroom te maken.

Morgen belooft een drukke dag te worden. I.p.v. vier kinderen moeten er nu 6 kinderen geëntertaind worden. Uiteraard wordt er ook voor de ‘grote’ mensen een topactiviteit uitgewerkt. De kers op de taart volgt morgenavond. Dan mogen de oudste drie kinderen van huize GewoonElke samen met de kampeerders in de tent slapen . Dat wordt beslist een spannende nacht. Iets om naar uit te kijken…

Tot gauw.

Veel liefs

GewoonElke

De fietsavonturen van zus 1 met aanhang kan je hier volgen.
 

Advertenties

Een gedachte over “Camping GewoonElke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s