Bijzondere momenten #eindejaarslijstje 4

Het is weer voorbij. Kerstavond en kerstdag zijn in een oogwenk gepasseerd. Het eerste deel van de feestweek is voorbij. Daarmee is mijn favoriete deel achter de rug. Dat wij tijdens dat eerste deel cadeautjes uitwisselen is een deel van de feestvreugde. Het was een rustige kerst. Geen stress; eenvoudig, lekker eten; fijne cadeautjes; aangenaam gezelschap. Meer moet dat niet zijn.

Elk jaar opnieuw stelt de Man DE VRAAG. Wat vind jij van 2015?

Dat het een fantastisch  jaar was. Maar dat wist je al.

Wat was er dan zo bijzonder?

Heel wat.

Voor het gemak van mijn jaaranalyse lijst ik enkele bijzondere momenten in willekeurige volgorde op:

  • de dag waarop er in onze keuken een lange tafel stond. Één van mijn dromen kwam uit. De grote familietafel in het hart van ons huis, de open keuken die aan de woonkamer grenst. Ik zie al voor mij: levendige discussies, kleine en grote verhalen bij een kopje thee of een beker warme chocomelk, samen schilderen, huiswerk maken.
  • Onze reis naar het zuiden. Voor het eerst waren we met ons zessen op reis. Ieder van ons beleefde een geweldige tijd. We zijn alweer volop aan het sparen voor de reis van 2016.
  • Mijn stoere zelf die helemaal in haar uppie naar een blogevenement trok. Het was zowaar een van de eerste niet-werkgerelateerde kinderloze dag. Il voerde er integrerende gesprekken met medebloggers bij een overheerlijke, gezonde brunch. Later die dag verliet ik het pand met een voorraadje Danoneyoghurt in een koeltas. Boost your positivity was dan ook een project gesponsord door Danone. De man en de vier zagen mij graag thuiskomen.
  • De geboorte van twee nichtjes. Zus 1 en 2 zetten in oktober en november nog wat extra volk op deze wereld. Nu telt onze kleine familie naast de Mater familias, drie dochters en bijhorende schoonzonen , drie jongens nog vijf meisjes. Onze zoon is nog steeds not amused.
  • Uiteraard mag ik alle kleine, grappige, lieve … momentjes niet vergeten. Vele kleintjes maken samen één groot…

Dan vertrek ik nu naar dromenland, breedglimlachend om zoveel bijzondere momentjes.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s